19. 05. 2020

Trodser Corona'en og ansætter personale

Nye kabiner hjælper til 

I 2019 og start 2020 kunne PPilgaard Auto & Lakcenter tage sine 3 nye topmoderne kabiner i brug, bla en 20 meter kombikabine, hvor ved man opgraderede væsentligt på kabinefaciliteterne.

Den beslutning har vist sig at være en rigtig go beslutning, og midt i Corona-tiden er der så stor aktivitet at PPilgaard-koncernen ansætter mere personale, og forventer at skulle ansætte flere.

 

Alle ansatte har været i fuld arbejde

Især lakafdelingen fornemmer øget aktivitet i form af både person- og lastbiler, hvor mod industri og agro er lidt mere stabilt. 

Den øgede aktivitet på person- og lastbiler smitter også af på autoværkstedet som igennem hele Corona-tiden har kunne beskæftige samtlige ansatte uden at skulle på fordeling eller tvunget ferie, præcist som lakafdelingen.

 

Spreder sig over meget, er svaret på aktiviteten

"min beslutning tilbage i 2015 hvor jeg startede som selvstændig, om netop at sprede mig bredt, både på arbejdsområder og kunder, har vist sig at være en go ide. Vi er ret privilegeret med arbejde, og jeg er i den heldige situation at jeg har et super team af dygtige arbejdskollegaer, som er fleksible og ikke mindst gode til deres fag. Arbejdet kommer bestemt ikke af sig selv og der skal knokles hver dag for at skabe denne aktivitet, men det er det hele værd"  slutter  indehaver Poul Pilgaard.

 

Udover ansættelse i lakafdelingen nu, blev der tilbage i november 2019 ansat en administrativ medarbejder i en ny stilling. Den ansatte er Poul's lillebror Lars som kommer fra en stilling igennem 7 år ved MTH-biler - Nykøbing. 

 

Fortsætter med at udvikle

I løbet af sommeren vil PPilgaard Auto & Lakcenter præsenterer sin helt nye hjemmeside, og der vil bla. være mulighed for at booke udlejningsbiler, B2B login for både vognmænd, fabrikker og håndværker, med en masse muligheder, samt lettere overblik over arbejdsområder og specialer. 

 

 

 

 

 

 

 

VORES SAMARBEJDSPARTNERE