26. 08. 2018

Busser i lange baner

Hvis personalet hos PPilgaard Auto & Lakcenter får bus på hjernen er det ikke uden grund.

Det skyldtes at Morsø Bustrafik som har vundet flere ruter i licitation på bla Mors og i Thy og har måttet udvide vogntoget med blandt andet 17 norske Volvo busser.

Disse 17 busser skal alle igennem en klargøring til syn, klargøring til ruter og syn samt indregistrering på danske nummerplader, og her har PPilgaard Auto & Lakcenter fået opgaven.

Busserne som har kørt ruter i Norge er leveret i Danmark af to gange. Første portion landede en nat mellem tirsdag og onsdag og PPilgaard Auto & Lakcenter have til og med fredag til at få busserne klargjorte og på plader. Dette betød at den allerede lidt underbemandede værksted pga. sommerferie måtte give den en skalle og få alle busser igennem med rep. af bremser, lys osv. 

Fredag kl 12:15 kunne Poul melde de første 8 busser klar til afhentning. Personalet fik derefter en uge til at trække vejret før de næste 9 Volvo busser landede. 

 

Busserne skal udover almindelig klargøring også igennem PPilgaard Auto & Lakcenter's lakafdeling hvor skrammer, buler osv. skal repareres så busserne står pæne og flotte til rute. 

 

Udover disse 17 busser har Morsø bBustrafik også fået klargjort og synet en del af deres eksisterende busser hos PPilgaard Auto & Lakcenter som har haft en ualmindelig travl sommer.

 

"Der er ingen tvivl om at både Svaneke Nexø Busimport som har solgt busserne samt Morsø Bustrafik har kunnet se fordelen ved at lade os udfører opgaverne på de importerede Volvo busser. Vi har faciliteterne og personalet til at kunne udfører disse typer opgaver til UG og når der skal gives en skalle står mit dygtige mandskab klar. Derudover har vi jo kunnet køre busserne direkte ind i vores eget lakværksted og begynde at lave lakreparationer med det samme"  siger ejer af PPilgaard Auto & Lakcenter, Poul Pilgaard.

 

 

 

 

 

 

VORES SAMARBEJDSPARTNERE