28. 01. 2020

Endnu en udlært automekaniker

PPilgaard Auto & Lakcenter har uddannet endnu en dygtig automekaniker.

 

Mikkel Pedersen som sluttede svendeprøven af med et flot 10-tal har ønsket at fortsætte hos PPilgaard Auto & Lakcenter, og det har vi takket pænt ja tak til. Han er nu nummer to som har valgt at fortsætte efter endt uddannelse, og betegner vi som ganske positivt, og at vi gør noget rigtigt. 

 

En automekaniker-uddannelse hos PPilgaard Auto & Lakcenter er langt mere end service og hjulskift. Her bliver "drengene" kastet ud i mange typer opgaver og får ansvar i hverdagen. Vi ruster de unge mennesker til at kunne stå på egne ben og giver dem en alsidig uddannelse, hvor de er omkring alt fra personbiler til lastbiler, reparation, opbygning og adskillelse og samling af køretøjer i forbindelse med vores eget autolakering.

Mikkel som netop har afsluttet sin uddannelse har allerede overladt pladsen til en ny lærling, Kenneth som er kommet til, ca 2 år inde i sin læretid. Derudover har virksomheden også en lærling mere, nemlig Mads.

PPilgaard Auto & Lakcenter gør meget ud af at uddanne unge både som automekaniker og som autolaker i eget hus. 

Virksomheden som beskæftiger i alt 12 ansatte har et højt humør og god arbejdsklima, og der foretages meget socialt uden for arbejdstiden også.

 

Lige nu søger PPilgaard Auto & Lakcenter også nyt personale til sin auto- og  industrilakering som har forrygende travlt efter opførsel af tre nye sprøjte- og tørrekabiner i 2019/2020.

 

 

 

 

 

 

VORES SAMARBEJDSPARTNERE